Fuarda bakan ilgisi memnun etti
Hint kökenli sulama şirketi Jain Sulama Sistemleri, 01-04 Aralık tarihleri arasında Antalya EXPO Center’de gerçekleştirilen 11. Growtech Eurasia-Uluslararası Sera Tarım Ekipmanları, Çiçekçilik ve Teknoloji Fuarı’nda dünya tarımının önemli temsilcileri ve Türk üreticilerle buluştu.
Jain Sulama’nın standını ziyaret eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bir süre Jain Sulama Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Güngör ile modern sulama teknolojilerinin önemi ve Türk ekonomisine katkıları üzerine sohbet etti.
Geçtiğimiz yıla göre yüzde 30 firma katılımı artışı yaşanan Growtech Eurasia Fuarı’nda yaklaşık 160 metrekarelik bir standla boy gösteren Jain Sulama Sistemleri, fuar kapsamında tarım sektörünün baş aktörleri çiftçilere ürünlerini tanıttı. Jain Sulama’nın ürün gamı içerisinde damla ve yağmurlama sulama boruları, center pivot sistemleri, fıskiyeler, her türlü sulama aksesuarları, seracılık ve otomasyon ürünleri yer alıyor.
Bakan Mehdi Eker’in Jain’in standını ziyaret ederek göstermiş olduğu ilgiden memnun olduklarını dile getiren Jain Sulama Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Güngör, fuardaki amaçlarının Jain Sulama’nın bir “akıllı tarım” ortağı olarak algılanmasını sağlamak ve sulamaya dair her türlü ihtiyaca çözüm getirebilecek bir firma olduklarını göstermek olduğunu belirtti.
Bu nedenle, standlarında hem marka hem de ürün anlamında çeşitliliklerini ortaya koyan Jain Sulama yetkilileri, katılımcılara Jain ve NaanDan Jain ürünlerinin yanı sıra, temsilcisi oldukları Valley Center Pivot sistemleri, Galcon otomasyon ürünleri ve de iklimlendirme sistemleri hakkında bilgi aktardı.
600′Ü AŞKIN KATILIMCI
Fuara ilişkin konuşan Güngör, “Growtech Eurasia Fuarı, 30’un üzerinde ülke temsilcisi ve 156’sı uluslararası olmak üzere 600’den fazla katılımcı firmayı ağırlamasıyla tarım sektörü için en büyük buluşma noktalarının başında geliyor.” dedi. Fuara İspanya, Çin, İngiltere, Hollanda, İran, Almanya, Azerbaycan gibi farklı ülkelerden üreticilerin de katıldığına değinen Güngör, “Türk çiftçisiyle buluşup bu konunun önemini onlara anlatmak için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.
zeytinagacidergisi.com










Söz sizin